Platform Energie Creatieve Industrie wordt mede mogelijk gemaakt door

Stivako

Stivako is het instituut voor innovatie, opleidingen, trainingen en workshops voor ondernemers, management en medewerkers in de creatieve industrie.

Metaview

Metaview is een adviesbureau gericht op ondernemers en bedrijven in de creatieve industrie. Onze adviseurs begeleiden directies en managers. Wij adviseren, signaleren mogelijkheden en zoeken naar oplossingen. Binnen de creatieve industrie focussen wij op media, vormgeving, reclame, gaming, internet, ICT en grafimedia.

SCCI

De SCCI richt zich op het auditten en certificeren van ondernemingen en organisaties binnen de creatieve sector. Een certificaat is een bewijs van onafhankelijke beoordeling van een aspect van uw organisatie. De SCCI voert audits uit bij bedrijven voor de diverse zorgsystemen en ISO-normen. De normen zijn afgestemd op de diverse sectoren binnen de creatieve industrie. Onze certificatietrajecten zijn afgestemd op de waarden, normen en behoeften van de creatieve industrie. Hierdoor bieden wij een goede prijs/prestatie en gegarandeerd de juiste certificaten voor de creatieve MKB-er.